Hello Motivation

Mystery odhladí silné a slabé stránky vašeho businessu. S Hello Motivation vám pomůžeme upevnit silné stránky a posílit slabé stránky.

Nepřednášíme, trénujeme. A vy rostete.

Hello Motivation je obsat zaměřená na vzdělávání zaměstnanců našich klientů. Obsah školení definuje lektor společně s klientem na základně potřeb a požadavků. Pokud spolupracujeme na mystery shoppingu, výsledky z kontrol se výrazně podílí na obsahu školení.   Všechna školení jsou zaměřena na praktické nácviky s co největším přesahem do praxe a zapojení nových dovedností do každodenního pracovního života. Dochází tak k rychlé nápravě zjištěných nedostatků a prevenci před opakováním chyb. Vše je ovšem i o vedení zaměstnanců, a proto se specializujeme na školení vedení lidí (leadership skills) a komunikaci. 

Lektoři, kteří školí pod značkou Hello Motivation jsou zkušenými profesionály v oboru toho co školí (leadership - zkušení manažeři, prodej - zkušení obchodníci, manažeři) s několikaletou lektorskou praxí. Naši lektoři školí ve firmách s nejzvučnějšími jmény ať už jde o korporátní zákazníky či rodinné firmy. Nepřednášíme, trénujeme. V rámci školení klademe důraz na reálné zkušenosti účastníků, role-plays, pracujeme s kamerou a hlídáme plnění úkolů ke školení.

ŠKOLÍME  

Obsah školení vždy přizpůsobíme Vašim požadavkům a potřebám včetně potřeb vašich zaměstnanců. Primárně se soustředíme na tyto oblasti: 

  • Leadership a komunikace
  • Prodejní dovednosti
  • Prezentační dovednosti
  • Time management 21. století
  • Řešení konfliktů

    UKÁZKOVÁ HODINA

    V rámci spolupráce a přípravy na trénink seznámíme vás a vedení společnosti s lektorem a naplánujeme ukázkovou hodinu na vybrané téma.

    NAPLÁNOVAT

    Cinema city
    Sephora
    Costa
    +420 721 759 164