Podvodný profil na Facebooku

Oficiální vyjádření společnosti Hello Innovation, s.r.o. k věci podvodného profilu "Jack Etzel Koordinátor - Hello Innovation" na sociální síti Facebook. 

Hello!

Bohužel se na Facebooku objevil profil "Jake Etzel" vystupující jako Koordinátor Hello Innovation, který láká z lidí peníze pod záminkou registračního poplatku k provádění mystery shoppingu. Do doby než zájemce zaplatí poplatek probíhá reálná a bohužel věrohodná komunikace přes Messenger, kde "pan Etzel" posílá odkaz na dotazník pro registraci přes Google Forms. Při komunikaci "pan Etzel" tvrdí, že jakmile bude připsána platba, ozve se on sám nebo kolegyně ohledně smlouvy DPP a další spolupráce. Poté se již "pan Etzel" neozve a peníze samozřejmě nevrací a žádný mystery shopping se nekoná.

Takové jednání nemá s naší společností Hello Innovation nic společného! Žádné registrační poplatky se neplatí a to snad u žádné MS agentury v České republice. 


Jediný způsob, jak se registrovat do Hello Innovation jako mystery shopper je přes registrační formulář v interním informačním systému, jehož jsme vlastníkem: https://is.helloinnovation.cz/c_register-new-checker.php?addnew=1. Žádné formuláře třetích stran nejsou oficiální cestou a mohou být podvodné. V rámci spolupráce pak občas využíváme formuláře třetích stran, ale pouze k zjištění zájmu mezi našimi mystery shoppery o předem určený projekt a k tomu musí být již mystery shopper registrován v informačním systému.

Alespoň s jednou podvedenou osobou jsme v kontaktu a vše předáváme k prošetření Policii České republiky. Pokud máte nebo víte o někom, kdo má zkušenost s "panem Etzelem", napište nám prosím na email: honza@helloinnovation.cz

Dejte na sebe prosím pozor před těmito podvodníky. Díky a mějte krásný den.

Cinema city
Sephora
Costa
+420 721 759 164