Co děláme

Všechno začalo mystery shoppingem, díky kterému dokážeme přesně zacílit workshopy a školení, které umíme kombinovat s eventem na míru.

Máme za sebou tisíce mystery návštěv, stovky úspěšně odškolených dnů a eventových akcí, desítky spokojených a stálých klientů a žádné dluhy.

Tohle celé je rodina Hello.

Tvoříme řešení na klíč pro každého klienta bez ohledu na velikost. Mezi naše klienty patří společnosti se dvěma pobočkami i se stovkami poboček a zaměstnanců. Pro naše klienty zajišťujeme mystery shopping, výzkumy trhu, vzdělávací tréninky, event akce a zaměstnance. Neděláme typizované řešení, ale přizpůsobujeme se potřebám zákazníka a dáváme si záležet. Za naší prací si totiž vždy pevně stojíme. 

 

Mapa

Mystery shopping realizujeme v České republice, Slovensku, Polsku, Norsku, Finsku, Německu, Velké Británii, zemích Beneluxu a USA.

 

 

Innovation - Mystery shopping, fiktivní nákupy i zákazníci, obchodní zástupci a dokonce i zaměstnanci. Výzkumy trhu, prezentace, doporučení, měření spokojenosti, loajality, emocí a zážitků zákazníků. Sčítání průchodnosti, veřejné mínění nebo kontrolní inventarizace zásob. Hello Innovation.

Event - Akce, večírky, párty, teambuildingy, produktové akce, konference, atd. Výběr lokality, příprava harmonogramu, tvorba programu, supervize, foto/video, moderátoři a nevšední zážitky. Hello Event. 

Motivation - Tréninky, školení a vzdělávání. Mystery shopping přesně ukáže silná a slabá místa vztahu se zákazníkem. Na míru nastavený obsah a téma školení, profesionální a zkušený lektor, ukázková hodina, vzdělávací plán, zpětná vazba a vyhodnocení pro klienta. Hello Motivation. 

 

 

 

6400 Mystery
shopperů
2500 Kontrol
měsíčně

 

STÁT SE MYSTERY SHOPPEREM

 

 

JAK FUNGUJE MYSTERY SHOPPING PRO KLIENTA?

Zájem o mystery shopping Zájem o službu
shopping
Odešlete nám poptávku z webu nebo napřímo zavoláte a domluvíme termín úvodní schůzky.
Úvodní schůzky Úvodní schůzky
Zjistíme vaše potřeby, požadavky a požadovaný rozsah a cíle. Následuje další schůzka, kde si upřesníme detaily, navrhneme dotazník a smlouvu. Představíme vám na míru připravený informační systém, dashboard a reporting.
Průběh kontroly Průběh kontroly
Nastává samotný průběh kontrol našimi vyškolenými mystery shoppery. Výsledky se zanáší přímo do systému, kde je máte k dispozici do 24 hodin od kontroly. Systém automaticky vytváří grafy, tabulky a na míru nastavené reporty podle požadavků klienta.
Vyhodnocení Vyhodnocení
Při vyhodnocení projektu obdržíte zpracovaná data z výzkumu, doporučení pro další kroky managementu a návrhy navazující akce na zjištěné výstupy.

 

 

V případě zjištění vážnějších nedostatků vám v rámci Hello Motivation doporučíme další postupy ohledně vzdělávacích aktivit pro vaše zaměstnance.

Cinema city
Sephora
Costa
+420 721 759 164